Maserati rijden

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Zelf rijden in een Maserati is nu mogelijk, geniet van deze sportwagen.

Maserati Granturismo Sport rijden
ZELF EEN MASERATI GRANTURISMO HUREN
Iedereen verdient het om de sensatie mee te maken om zelf een Maserati GranTurismo te huren in Nederland. Wij vinden voor iedereen een passende mogelijkheid om deze experience te beleven. De autoritten zijn aan te raden voor: evenementen, trouwerijen of bruiloften, cadeau’s, speciale gelegenheden, promotiedoeleinden en als promotiewagen. Want wie wil er geen trouwfoto’s met een prachtige Maserati GranTurismo op de achtergrond? Of in James Bond-stijl naar een gala gebracht worden? Wij proberen de huidige manier van supercar experiences te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Service staat bij ons centraal, alles kan overlegd worden, twijfel niet om ons contactformulier op te zoeken. Onze medewerkers proberen altijd binnen 24 uur contact met je op te nemen!


De Maserati GranTurismo is niet zomaar een luxe supercar maar een Italiaanse sportwagen met meer dan 400 paardenkrachten. Het moderne Italiaans uiterlijk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena in Italië dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. Genoeg redenen waarom deze sportwagen in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebber.
De experience duurt 30 minuten en hierbij krijg je de mogelijkheid om foto’s te maken, je ontvangt instructies over hoe je het beste kunt omgaan met de Italiaanse sportwagen en uiteindelijk neem je plaats achter het stuur op de openbare weg met een rijinstructeur op de passagiersstoel. Een Maserati GranTurismo huren is ideaal voor een trouwerij! Het is mogelijk om op de achterbank in de Maserati mee te rijden; leuk voor kinderen en als je nog geen rijbewijs hebt! Maserati GranTurismo rijden is ideaal om als cadeau te geven; aan jezelf of jouw vriend of vriendin!

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.