Circuit rijden Zandvoort

Circuit rijden Zandvoort kort programma.
Bekijk hier de mogelijkheden om circuit te rijden op Zandvoort.

Altijd al eens willen racen op het circuit van Zandvoort?
Wil je zelf ervaren hoe het is om met een raceauto over een circuit te rijden?
Dit is je kans om op het circuit re rijden!

Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd,
rijd je een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met een van onze instructeurs.
Op deze manier kunt u het circuit verkennen, wennen aan het verkeer op de baan en krijg je uitleg over lijnen en rempunten.
Wanneer alles duidelijk is gaat u onder begeleiding van de instructeur 2 ronden zelf racen op het circuit!

Circuit rijden Zandvoort kort programma.

Circuit rijden Zandvoort lang programma.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Zelf racen op het circuit, voor menig persoon de ultieme droom. Bij ons wordt het werkelijkheid. Zelfs met een klein budget bieden wij onze deelnemers de mogelijkheid om deze onvergetelijke ervaring mee te maken. Onder begeleiding van professionele instructeurs stapt u achter het stuur van een raceauto.
U ervaart hoe het is om op het rechte stuk het gaspedaal volledig in te trappen om vervolgens vlak voor de Tarzanbocht in de remmen te gaan en net op de grens van het voertuig door de bochten te rijden. Tijdens deze mini cursus leert u de basis van het racen, in theorie en praktijk.

Het Arrangement:
U wordt op het circuit ontvangen in onze VIP hospitality, hier beginnen we de cursus met de basis theorie. Ideale lijn, rem momenten, zithouding en natuurlijk de regels op het circuit. Na de theorie gaan we in groepen van maximaal 4 personen naar de pitstraat. Hier staat je raceauto klaar. We rijden deze dag in een Suzuki Swift Cup wagen of een Seat Ibiza Cup wagen.
Samen met je instructeur neem je plaats in de racewagen. Na een instructie ronde van de instructeur neem je zelf plaats achter het stuur en rij je het circuit op. Gedurende het rijden zal de instructeur actief les geven en de snelheid opvoeren.

Uw zelf race cursus is inclusief:
– Basiscursus theorie en technieken
– Persoonlijke begeleiding van je instructeur
– Instructie ronde
– Zelf racen
– Huur race wagen
– Evaluatie en uitreiking certificaat

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

MEERIJDEN MET EEN ERVAREN COUREUR.

VOEL DE ACCELERATIE EN G-KRACHTEN VAN EEN RACEWAGEN.

Dit is de unieke kans om mee te rijden in een echte raceauto. De professionele coureur laat je zien hoe heftig de G-krachten zijn die op je inwerken tijdens een snelle ronde. Maak kennis met het opzwepende geluid, zie hoe snel ‘jouw’ coureur schakelt en hoeveel concentratie het vergt om op de limiet te rijden. Een unieke en onvergetelijke ervaring! Meerijden met een professionele coureur in een echte raceauto is misschien wel één van de meest spectaculaire experiences die er is.
Stap in, trek de vijfpuntsgordel strak aan en haal diep adem. Onze professionele coureur laat je zien wat écht racen is. Meerijden met een ervaren coureur is een unieke en onvergetelijke ervaring!

MEERIJDEN MET EEN ERVAREN COUREUR.