Ferrari rijden

Nu 10% korting op Ferrari rijden met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Zelf rijden in een ferrari, al mogelijk voor 55 euro.

Ferrari huren of een rit kado geven

Zelf eens in een Ferrari rijden? De elegante lijnen van deze prachtige Ferrari F430 F1 Spider in de kleur Rosso Corsa laten menig hoofd jouw kant opdraaien. Deze supercar kan binnen 4 seconden van 0 tot 100 km/u accelereren en een topsnelheid van over de 300 km/h bereiken!
Een korte rit of een Ferrari huren als trouwauto, het kan allemaal! Want wat nou, prins op het witte paard! Met dit Italiaanse razendsnelle rode raspaard kom je in stijl aanrijden bij het stadhuis. Alle ogen zullen gegarandeerd op jullie gericht zijn.
Ferrari huren voor een korte rit
Ferrari huren voor een dag.
Je kunt de Ferrari ook huren voor een dag, bijvoorbeeld als trouwauto of voor events.

Afbeeldingsresultaat voor celebrations autoverhuur utrecht

Ferrari 360 rijden

De droom van elke man! Nu met actie dagen voor een mooie prijs, 59 euro. Voor velen blijft het een droom om ooit een echte Ferrari te besturen.
Geniet van het design, sublieme acceleratie en stabiele wegligging.
Er wordt gereden in de F360 Modena.
Dit is een Ferrari rit met instructeur ervaar een onvergetelijke rit op de openbare weg.
De F360 is 1 van de historische types die Ferrari heeft gebouwd. De F360 heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige motor. Met een 3,6 liter V8 motor die maar liefst 400pk levert, heeft hij maar 4,5s nodig om van 0 naar 100km/u te acceleren en haalt een topsnelheid van meer dan 300km/u. Overtuigd zijn motor u nog niet, dan zal zijn prachtige design u wel doen smelten.

Ferrari 360 rijden

Combi Ferrari 360 en Ferrari 430 rijden
Het is ook mogelijk om een combi te rijden van Ferrari 360 en Ferrari 430.

Ferrari rijden of direct met datum of als combinatie: Wij hebben ook andere locaties en programma’s voor een zeer leuke prijs: U doet alles wat u al had willen doen en dat voor een prijs die nog leuk is ook. Wij hebben bijvoorbeeld ook een combinatie met een vrachtwagen, of op het circuit met een formulewagen. Klik hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, de Good4fun giftcard voor:
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion, Ferrari rijden en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.